Weetjes voor de eerste dag

Drankje en koekje tijdens de speeltijden

Uw kind kan een drankje bestellen op de school. Hiervoor krijgt uw kind een bestelbriefje mee. Dit is geheel vrijblijvend! Geef uw kind een koekje mee naar school. Het drankje en het koekje zorgen voor een dagelijkse plezante 'picknick'! Noteer steeds uw kind zijn/haar naam erop! Voor de eerste week voorziet u zelf een drankje van thuis.

Extra broekje + pampertje

Kleine ongelukjes gebeuren nu eenmaal. Geen erg! Wij zijn hierop voorzien. Maar toch willen wij vragen een pampertje en een broekje mee te geven naar de school. Je weet maar nooit!

Brengen en ophalen van uw kind

Kom in het begin gerust mee tot in de kleuterhal. Na een poosje "als je kind het gewoon is"  kan je afscheid nemen op de speelplaats. Zeg aan juf Riet met welke rij uw kind mee moet. Dat is heel belangrijk voor de veiligheid van uw kind. Let wel: het kortste afscheid is het beste afscheid!

Naamtekenen van kledij

Meer dan regelmatig is er een handschoen, muts, jas, ... zoek. Wanneer de naam van uw kind (of de initialen) er ingeschreven staat, is dit makkelijk terug te bezorgen. In de handel kunt u hiervoor stiftjes kopen.

Schoolreglement en akkoordverklaring

Uw kind kreeg ook een schoolreglement. Indien u akkoord gaat met het schoolreglement, vragen wij de akkoordverklaring gehandtekend mee te geven naar de school.

Informatie

Juf Sophie en de directeur staan steeds ter uwe beschikking. Vraagjes? Geef een seintje of kom eens langs!